Jídelní lístek 19.10. - 23.10. 2020.

 

 

Pondělí: Kmínová s vajíčkem (1a,3,7,9,10)

1. Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky 1a,3,7,9,10)

2. Francouzské brambory s uzeným masem, okurka (1a,3,7,9,10)

3. Zapečený zeleninový svítek se sýrem, brambory m.m, kompot (bezmasé)(1a,3,7)

 

Úterý: Hovězí vývar s drobením

1. Pikantní vepřový guláš, houskové knedlíky 1a,3,7,8,9,10)

2. Špagety „Bologneze“ sypané sýrem 1a,3,7,9,10)

3. Smetanové „Gnocchi“ s houbami a kuřecím masem (1a,3,7,9,10)

 

Středa: Zeleninová 1a3,7,9,10)

1. Šumavské karbanátky, brambory m.m, okurka (1a,3,7,9,10)

2. Pražská kuřecí směs na bazalce, dušená 1a,3,7,9,10)

3. Zeleninový salát, kuřecí stripsy, bageta (1a,3,7,9,10)

 

Čtvrtek: Kuřecí s nudlemi 1,3,7,9,10)

1. Pečená krkovička na česneku, houskové knedlíky, zelí (1a,3,7,9,10)

2. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1a,3,7,9,10)

3. Krkonošské vepřové maso, bramborové placky (1a,3,7,9,10)

 

Pátek: Podkrkonošká kulajda (1a,3,7,9,10)

1. Vepřový steak, pepřová omáčka, americké brambory (1a,3,7,9,10)

2. Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky (1a,3,7,9,10)

3. Domácí buchty s tvarohem a mákem (1a,3,7,9,10)

 

 

(Změna jídelního lístku vyhrazena ) 

 

TOPlist
aktualizováno: 21.10.2020 08:29:55