Jídelní lístek 30.11. - 4.12. 2020.

 

 

 

Pondělí: Zeleninová (1a,3,7,9,10)

1. Tradiční „Staročeská vepřová na smetaně, karlovarské knedlíky (1a,3,7,9,10)

2. Sekané přírodní biftečky, brambory, tatarská omáčka, sos (1a,3,7)

3. Gruzínská játra na hříbkách a smetaně, houskové knedlíky (1a,3,7,9,10)

 

Úterý: Kuřecí vývar s krupicí a vajíčkem

1. Krůtí rizoto sypané sýrem, okurka (1a,3,7,9,10)

2. Smažené rybí prsty ( nemleté), bramborová kaše m.m (1a,3,7,9,10) 1a,3,7,9,10)

3. Zapečené Italské lasagne s kuřecím masem a sýrem 1a,3,7,9,10)

 

Středa: Hráškový krém 1a3,7,9,10)

1. Pečené kuře na másle, štouchané brambory, kompot (1a,3,7,9,10)

2. Vepřový guláš s játry, houskové knedlíky

3. Kantonský těstovinový salát se žampióny a kuřecím masem

 

Čtvrtek: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1,3,7,9,10)

1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1a,3,7,9,10)

2. Smažená domácí uzená Niva,brambory, tatarská omáčka (mlékárna Dolní Přím) 7,9,10)

3. Hrachová kaše, uzená krkovička, okurka, cibulka (1a,3,7,9,10)

 

Pátek: Zelná s uzeninou (1a,3,7,9,10)

1. Kuřecí steak „Lucifer“, americké brambory (1a,3,7,9,10)

2. Moravské halušky s uzeným masem a zelím (1a,3,7)

3. Meruňkové ovocné blbouni, cukr, máslo, skořice (1a,3,7,9,10)

 

TOPlist
aktualizováno: 02.12.2020 11:53:04